24. helmikuuta 2014

TJK 10 (2014) julkaisupäivä 24.2 päättyy 9.3.

Viikon 10 TJK on ATC "Kaikki hyvin?"
Kortin tausta ja kirsikkapaperi ovat molemmat samasta kansiosta kuin EXTRA-kortin tausta. Tässä kortissa paperit on stanssattu Big Shotilla. Kampaamoaiheinen kuva ja tekstit ovat tulleet korttikaverilta. Kiitos!Kuvaa on väritelty Promarkereilla ja kynsilakalla. Kynsilakkaa on myös kortin reunoissa.
Viuhka ja suihkepullo on leimattu silkkipaperille joka ennen leimausta on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteippiin.

16 kommenttia:

 1. Kotilaiska on mukana viikon 10 arvonnassa keväisellä, elämänmyönteisellä kortillaan. (Tämän kommentin laittoi Sisko) Kotilaiskan nimeä klikkaamalla päsee Kotilaiskan blogiin,

  VastaaPoista
 2. http://kaunistuu.blogspot.com/2014/03/tjk-9-ja-10.html
  Täältä löytyy 9 ja 10.

  VastaaPoista
 3. Nyy mää en kyl ymmär mittää ku mää nään kyl mun kommentini silpputehtaan laajennusosan kommenteis nii kui sää et sitä si nää. Täytyis oikee kalluppi tehä et kuka mun kommentin näkkee ja ken ei. No eihän näit kommervenkkei kukkaa ymmärrä. Mullekki tulee molempii blogeihin kymmenii anonyymin lähettämii roskapostiviestei jotka ei näy blokis mut sähköpostis kylläki, hyvä näin mut ymmärrä en et kui varte ja miks. Nii et jos mää oonki joteski joutunu roskapostin lähettäjäks

  VastaaPoista
 4. Mulle on tähän laajennusosaan kans tullu niitä ulkomaankielisiä roskiin joutavia anonyymeja monta, mutta nekin sinne gmailiin. Onks nyt sitte nii, että on kaks kommenttia sulta? Sun oma kirjottama ja sitte ne mun laittamat.Tää nyt näkyy kyllä jo mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittakaa ihmeessä ainakin sanavahvistus päälle, olen kuullut, että kuvat häviävät kummallisesti ja noi anonyymit kommentit voivat olla siinä takana, varmaa ei ole. Mä laitoin myös kommenttien valvonnan päälle ja estin anonyymit kommentit. Olen siis saanut myös noita anonyymejä kommentteja mitkä eivät näy blogissa.

   Poista
 5. Onpas taas niin ihana että:)

  Haaste korttini
  TÄÄLLÄ

  VastaaPoista
 6. Silkun neuvosta ja anskun kohtaloa peläten laitoin tänne tuon sananvahvistuksen myös. On tosiaan tullut roskapostia luvattoman paljon. silpputehtaalle ei tule. Miten ne tänne löysivätkin?

  VastaaPoista
 7. Näköjään mun ei tarvinnut vahvistaa ....

  VastaaPoista
 8. Mukana vielä, ainakin tällä viikolla :)
  Hyvää Naistenpäivää :)
  Bloggerissa näyttää olevan aikamoisia ongelmia, kävipä jo mielessä, että kaatuuko tämäkin niinkuin ..no aikapahan näyttää.

  Nytpä ei suora linkitys onnistukkaan, mutta blogistahan tää löytyy?

  VastaaPoista
 9. Kävin taas asetuksia tumpuloimassa. Paranikohan yhtään?

  VastaaPoista
 10. Sain vihdoin taas tehtyä kortteja ja nyt ne on myös blogissani :)

  VastaaPoista
 11. Linkistä löytyy korttini tähän :)

  VastaaPoista