14. heinäkuuta 2014

TJK 29 (2014) julkaisupäivä 17.7. päättyy 27.7.

TJK 29 on ATC "Vanhaa paperia ja kultajauhetta" 1/3
Kierrätyspohjaan on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteipillä pala vanhaa kirjansivua jonka olen saanut korttikaverilta. Myös tämän kortin sydämenmuotoinen naisen kasvokuva sekä sarjan muissa korteissa olevat ötökät ovat korttikaverilta saatuja. Kuvat on kiinnitetty kaksipuoliteipillä. Korttiin on leimattu lohikäärme jota on väritetty puuväreillä ja kynsilakalla sarveen ja hännänpäähän on laitettu myös kultaa, silmiin on pursotettu kimalleliimaa jonka kuivuttua on tuikattu piste mustalla kynsilakalla. Numero on leimattu. Teksti löydetty kirpputorikirjasta joka on osoittautunut varsinaiseksi aarteeksi. (Paljon iloa pienellä rahalla)
Korttiin on tehty korostuksia kultajauheella jonka kiinnittämiseen tarvitaan oma nesteensä.Materiaalit on hankittu edullisesti Silpputehtaalle kun lähes naapurissa ollut taidetarvikeliike lopetti.

6 kommenttia:

 1. 29 viikon TJK tehty.Jazzia,jazzia...

  VastaaPoista
 2. Täällä molemmat atc-toivottavasti tämä linkitys käy.

  VastaaPoista
 3. Olen jälleen tosi myöhässä laitan tähän viikkojen: 27, 28, 29, 30 kortit, on varmasti helpompaa kun kaikki on samassa;) Sinulla jälleen persoonallinen kortti, tykkään:)
  eli
  TÄÄLLÄ korttini

  VastaaPoista