3. marraskuuta 2014

TJK EXTRA 45-46 ARVOTTU 17.11.

TJK EXTRA 45-46/ 2014 on ATC "Kuorma" Vähän EMBOSSAUKSESTA:
Kierrätyspahvipohjaan on Bilteman 2-puoliteipillä kiinnitetty musta paperi. Näin kiinnitettyyn korttipohjaan ei embossaus välttämättä onnistu. Kulmien leimaus ei myöskään ole kaikkein helpointa hommaa joten leimasin kulmat embossaukseen tarkoitetulla värittömällä leimasinvärillä erilliselle palalle samaa mustaa paperia. Kaadoin valkoista embossausjauhetta päälle. Se tarttui musteeseen. Ylimääräinen jauhe on helppo koputella pois kun alla on pala taipuisaa paperia. Paperi on kätevä taittaa niin, että kaikki jauhe menee yhteen kohtaan ja on helposti tähdättävissä takaisn purkkiin. Embossausjauhe on uskomattoman riittoisaa ja sillä syntyy näyttävää jälkeä. Jauheella esiin tuotu kuvio kuumennetaan/sulatetaan. Sulaessaan jauhe muodostaa yhtenäisen pinnan. Käytän kuumailmapuhallinta ja kuumennan leimausta alapuolelta, siis kortin/paperin takaa.
Voisi varmaan suoraankin puhallella, mutta alkuun voisi ilmavirta osan jauheesta irroitella. En tiedä kun en ole kokeillut koskaan. Kuviot on embossauksen jälkeen kiinnitetty Bilteman 2-pioliteippiin ja leikattu irti taustastaan.

Kortissa on tarrakuva. Vaunuihin on lisätty kuorma. Samasta paperista josta perhonen on stanssattu.
Kortin alareunaan on lisätty samansävyinen satiininauha kaksipuoliteipillä kiinnitettynä. Silpputehtaalla on sopivasti musta/valkisia "Candeja" siis noita pyöreitä kuvioita joissa on teksti. Ne on kiinnitetty kohotarralla korttiin.

Arvonnassa Mr R onnettaren suosiolla nosti ULRIIKAN arvan. Onnea voittajalle.

1 kommentti: