1. joulukuuta 2014

TJK EXTRA 49-50 ARVOTTU 15.12!

TJK EXTRA 49-50/2014 ATC " "Massu täynnä karviaisia"sarjasta"Mitä seuraavaksi tapahtuu?" 3/3
Mr R nosti arpalipun jossa luki: ANU-RIIKKA! Onnittelut!


4 kommenttia:

 1. Onpa hieno sarja,Vaihdatko väitä yksikseen?Tuo "ehkä jotain tapahtuu" olisi kiva vaihtari.Toki ottaisin vaikka koko sarjan?Voisin tehdä ne kaksi puuttuvaa tilalle tai jos löydät blokistani.

  VastaaPoista
 2. Yritin tähän vastata jo eilen, mutta eipä sitä tekstiä täällä näy. Siis: tätä korttia en voi vaihtaa. Tämä on viikkojen 49 ja 50 TJK EXTRA joka arvotaan näillä viikoilla kortteja tehneiden kesken. Voisin tehdä sinulle kortin jossa on samanlainen pohjaväritys, sama tytönkuva ehkä vähän eri kisu ja marjat. Samanlaista tekstiä en voi luvata myöskään, mutta jos näin käy niin teen kortin. Pojat ovat kyllä vaihdettavissa.

  VastaaPoista
 3. RaijaAnikille edelleen: varmasti löytäisin sinulta vaihtokortit jos haluat kolmen sarjan. Siis nuo kissapojat ja uusi kortti tytön tilalle.

  VastaaPoista
 4. Sopii minulle ja teenkin tässä myös uusia.Minulla on täällä näitä nettikatkoja joten en pääse aina kommentoimaan.Sovitaanko että laitetaan vaihdot vasta kun tulen kotiin täältä eli tuossa joulun jälkeen kohta palataan,ennen uuttavuotta.Minulle ne kolme ja sulla on se yksi varattu.Postauskin välillä tökkii,tänään käy kuin ajatus.Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista