29. kesäkuuta 2015

Kesäkuu vaihtuu heinäkuuksi!

"Usko Unelmiisi !"
Se on tämän korttisarjan nimi.
Tiedättehän sen uskomuksen: jos laittaa kotiinsa esille kuvan unelmastaan, niin se saattaa toteutua. Laitoin vuosia sitten jääkaapin oveen kivan kuvan kirjavan kissan naamasta. En siksi, että olisin tietoisesti haaveillut kissasta.
Tein myös  leikejutun loppuvasta työpaikastani ja lopetin sen kuvaan jossa vanha nainen istuu keinutuolissa kissa sylissä lukien kirjaa. (Silloin minulla ei vielä ollut kissaa) Nyt on ollut pian 10 vuotta.
Talossa alkoi putkiremontti ja luulimme että kissa stressaantuu äänistä ja tarvii turvapaikan. Ei ainakaan vielä.
Tänään heräsin jo ennen seitsemää vaikka valvoin vielä yöllä kolmelta.(Aamukahvin jälkeen yritän nukkua uudestaan pätkän..)
Raskaat maansiirtokoneet jyrähtivät käymään ikkunan alla ja siirsivät suurta kiveä. Talon ohittava pihatie on myös remontissa. Nyt avaavat juuri tuosta meidän kohdalta vanhan pinnan ja paloittelevat sen ja lastaavat isoihin kuormureihin.
Makkarin ikkunan alapuolella on kaksi siirtolavaa joihin paiskotaan putkiremontin aiheuttamat jätteet. Parhaillaankin piikataan seiniä auki kellarissa.Pölyä tulee kauheasti.Ääniä syntyy ja välillä vettä ei saada tai viemärisysteemi on käyttökiellossa. Viikonloppuna laskeutuu ihana hiljaisuus.

Nyt siis aiheena kissa tai unelmat, mitä sitten ovatkaan. Ja edellenkin tietysti kortit voi tehdä täysin mistä itse tahtoo näistä aiheista välittämättä.
Hyvää alkavaa heinäkuuta kaikille! Olkoon se kesäkuuta lämpöisempi ja aurinkoisempi!

3 kommenttia:

  1. Jaksamista vaan sinne putkiremontin keskelle! Meillähän se oli vuosi sitten ja kyllä se ainakin minun hermojani koetteli ja hampaita piti kiristellä monta kertaa, mutta nyt se on muisto vain :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas voitosta ja kirjeestä,kuulumisista.Koitahan jaksaa remontin keskellä.Katsotaan vieläkö voittoputki jatkuu.Kortti on vielä tekemättä.

    VastaaPoista
  3. Tein jo 29 ja vielä kissakortin.Olinko hätäinen?

    VastaaPoista