24. elokuuta 2015

Pian on syyskuu!

Viikot kiitävät viuhuen!
Nyt on teemana suku. Keksitty tai oikea ti miten vaan. Ja ihan kuin aikaisemminkin kaikki muukin käy kuin tämä annettu inspis.
Minun rakkaani on jälkikasvu joka tänään 24.8. viettää 31v syntymäpäivää. Ihana poika!

Korteissa on kuvitteellinen suku, "parempaa väkeä". Viime aikoina on ollut eri yhteyksissäkin esillä erilaiset herraskaiset piirit joista katsellaan alaviistoon tavallista rahvasta. Ja ne isot omaisuudet välillä voivat olla varsin hämärästikin hankittuja ja joskus pelkällä hyvällä tuurilla kohdalle osuneita. Jotkut korkeammassa asemassa olevat voivat luonteeltaan olla myös aivan kamalia. Epäinhimillisiä iljetyksiä.
Yksi naapuri, vanha mies muisteli kotipitäjässään ollutta isoa kartanoa. Sen oli suku saanut aikoinaan kun joku joka taisi olla kuninkaallista alkuperää, menetti taistelussa ratsunsa ja tämä mies luovutti omansa tilalle ja kuninkaallinen pääsi pakenemaan. Mies sai sitten isot maat ja kartanon siitä hyvästä ja tietysti jonkun hienon arvonimenkin vielä. Ja oli kuulemma sitten ihan piru ihmiseksi ja jälkikasvu tietty peri luonteenpiirteet.

1 kommentti:

  1. Voi että, onpa hauskat ja tyylikkäät kortit! Ehtisinpä mukaan haasteeseesi, en oo ennen osallistunutkaan. Jonkin verran silpputekstikortteja oon tehnyt englanniksi sen sijaan! Löytyisköhän varastoistani suomenkielinenkin kirja silputtavaksi. Laitetaan tehtävälistalle!

    VastaaPoista