16. marraskuuta 2015

Remontti puolivälissä! JEE!!

Kymmenestä viikosta viisi on ohi! 37 päivää remontin ilmoitettuun päättymisajankohtaan.Alkaa jo tuntua siltä, että tästä selvitään. Remppaan liittyvää puuhaa, pölyä ja tavaroiden siirtelyä on vielä paljon jäljellä. Sähkärit tulevat rakentamamme väliseinän asutullekin puolelle ja hekin tarvitsevat reikiä seiniin.
ATK pisteitäkin tulee moneen nurkkaan. Saan oikein valita mihin tämän konttorini asemoin. Nythän olen ihan olkkarin nurkalla, eteisen ja olohuoneen välisellä käytävän tapaisella.. Toisaalta hassua istua juuri tässä. Mr R. ihmettelee miten voin olla kuulematta kun hän puhuu jotakin minulle. Lyömätön yhdistelmä: kuulovaje ja keskittymiseni. Tietenkään en nyt aamuisin laita "korvia" eli kuulokojeita, ihan riittävän hyvin kuulen kaikki poraamiset ja rälläköinnit ja piikkaukset ja mitä kaikkia ääniä kuuluukaan!
Muuttaisinko Silpputehtaalle kokonaan? Sinnekin tulee nyt ATK-yhteys.

Kun nämä viikot 47 ja 48 ovat ohi ja seuraava haaste alkaa ollaan jo joulukuussa!
Nämä edellisetkin viikot menivät todella nopeasti ja korttien kanssa tuli suorastaan kiire.
Aihneena "Menestyvä mies" ja siinähän on mahdollisuus monenlaisiin tulkintoihin. Itse käytin Avaimia ja kelloja jotka ovat sellasia perinteisiä menestyksen merkkejä herroilla. Jos ei mitään omista ei ole avaimiakaan juuri mihinkään.
Itse kun olen tämmöinen etten ihmisen tärkeimpänä ominaisuutena pidä maallista omaisuutta voisi miehen menestyksen kuvata ihan toisinkin...vapaat kädet siis!
Tietenkin voi osallistua millä vaan aiheella. Ja kun joulumieli alkaa hissukseen hiippailla Silpputehtaallekin voi EXRAssa olla mukana jotain....Shhh! Tontut kielsivät kertomasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti