14. joulukuuta 2015

Viimeistä viedään ja joulu on ihan justiinsa!

Alkavat tämänkin vuoden viikot olla vähissä.
Remontti etenee ja samaa vauhtia iskee paniikki. Väli remontin päättymisen ja joulun välillä on olematon!!
Nyt toivon vain, että vedet saadaan reilusti ennen aatonaattoa. Sähköhommat kai viimeistellään 21 päivä. Siis jouluviikon maanantaina. Selvisi jo, että tulee vain yksi ATK piste ja se on makkarissa. Sinne en haluaisi konetta kuitenkaan laittaa joten tarvitaan pitkää piuhaa tai joku langaton.
Älykäs siskontyttöni eilen keksi, että tee makkarista tietokonehuone ja siirrä makkari tuohon keittiön viereen. Ehkä teenkin niin.Silloin siitä tulisi Silpputehtaan postitushuone/toimisto.=o) Ainoa ongelma on, että yleensä siirrän kaikki huonekalut yksin ja silloin kun Mr.R on kaupassa tai jossakin asioillaan. Miten minä sängyn siirrän? Ja sitten pitäisi ehkä siirtää myös yhtä kirjahyllyä jos en halua kirjahyllyä makkariin ja pitäisi myös hyväksyä se, että makkarissa on PUNAINEN SEINÄ! En minä sitä heti ala uudestaan maalaammaan.Vähän on siis vielä auki....

Olen iloinen ja kiitollinen, että kaiken keskellä tämä TJK on hoidettu. Olettekin varmaan huomanneet, että nyt ei suoriteta mitään arvontaa, tai ainakaan ei lasketa kuka eniten on osallistunut.(Tai mistä sitäkään tietää?) Nyt on lähetetty viimeisten EXTROJEN mukana vähän enemmän EXTRAA. Ja niin sitten tähänkin osallistuneiden kesken tapahtuvassa arvonnassa tulee käymään. Viltsu on nyt voittanut näitä EXTROJA pari perätysten. Onpas tuuria!

Iso KIITOS kaikille mukana olleille ja oikein hyvää JOULUA!!

1 kommentti:

  1. Tänään sain postia ja todellakin tuuria ja onnea on rutkasti ollut perätysten. Kiitos todella paljon! 💗 ihana sinä olet.

    Voin uskoa että on rankkaa olla rempan keskellä ja se tunne kun vihdoin kaikki olisi valmista.

    Kiitos kun olet jaksanut ahertaa ja palkitakin vielä kaiken keskellä. Oikein hyvää joulua ja ihanasta uutta vuotta!

    VastaaPoista