28. maaliskuuta 2016

Kohti huhtikuuta!

"Muotovaliot"
Näitä julkaistessa ollaan jo pääsiäisen paremmalla puolella. Luontoihmiset bongailevat eteläsuomessa leskenlehtiä ja aurinko paistaa ihanasti, ainakin toisinaa. Kesäaikaan on siirretty. En voi sanoa vaikeuksitta, koska uudessa puhelimessani emme kumpikaan ole saaneet kellonaikaa kesäaikaan millään ilveellä.
Rairuoho ei ehtinyt viherää yhtään koko pääsiäisenä. Katsotaan nyt kuminkin tuleeko sitä näkyviin lainkaan.
Vähän joka pöydällä täällä on tulppaaneja ja se on ihanaa. Yksi lempikukistani.

Kortit ovat olleet valmiina jo jonkun aikaa. Nyt vähän arpomalla valittiin valmiista korteista sarja.
Tätä aloin tehdä kun siskontytön pumi sai taas palkintoja näyttelyssä. Hänellä on niitä kaksi ja toinen on vielä pentu. Molemmat hienoja koiria. Sen kyllä näki heti vaikka en ole mikään koira-asiantuntija todellakaan.
Olisin kyllä ollut valmis lätkäösemään jonkun palkintorusetin koiran kaulaan heti ensi tapaamisella ihan maallikkona.(Vai mihin ne laitetaan? Taitavat antaa omistajan käteen?)

No näistä näyttelyistä ja kilpailuista voidaan olla monta mieltä. Sellainen, ei maltaita maksanut sekarotuinen voi olla ihan yhtä ihana koira omistajalleen kun trimmattu, koulutettu ja palkittu näyttelykoiruus. Ja jossakin voi olla muotovalio jota omistaja ei kuuna kullan valkeana veisi mihunkään näyttelyyn.

No tehdään siis koirakortteja. Millaisia tahansa tai sitten ihan vapaalla aiheella jotakin muuta!

Kivaa alkavaa huhtikuuta Kortteilukaverit!!

4 kommenttia: