24. huhtikuuta 2017

Toivon ja lempeen aika

Kolmen ATC kortin sarja: "Kevätlempeä"

Nythän se on. Kevät! Vaikka räntää välillä sataa, jopa rakeitakin. Leskenlehdeet ainakaan eivät näytä moista sähläämistä säikkyvän.
Huomasin, että kaksi viikkoa on taas hurahtanut. Valmiita julkaisemattomia kortteja on tehtynä kortti LIVE-vaihtotapahtumaan. Niistä olisin voinut ottaa kortit tähänkin juttuun, mutta päätin kumminkin tehdä uudet kortit
Aika nopeasti nämä valmistuivatkin kun oli niin paljon jo osia valmiina. Noita tekstejä kuviin olin valinnut jo ajat sitten kun näistä kuvista oli vaihtotapahtuma. Aika usein teen kaikkea yli sen hetkisen tarpeen. Hyvä niin.
Nyt vain kaksipuoliteippiä tekstien taakse ja leikkausten tarkennus. Paperia on vähän värjättykin.

Nyt siis KEVÄTLEMPEÄ ja parejahan on luonnossakin monenlaisa. Ei tarvi ihmispoloja välttämättä olla.
Lemmen alkuhehku on ihanaa! Ja hienoa on myös se, jos kauan yhdessä ollut pari edelleen haluaa pysyä yhdessä ja pahin pelko on, että yhteiset päivät loppuvat. Tätä olen miettinyt kuunnellessani henkilöitä jotka tahtoisivat omasta kumppanistaan mahdollisimman kauas ja silti jatkavat samassa taloudessa tai ainakin suhteessa.

Tuosta otsikosta tuli korvamato! Lapsuuden vaput nousivat jostain muiston uumenista. Tamperelaisissa puistoissa kaikuva mieskuorolaulu! Hauskaa Vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti