17. heinäkuuta 2017

TJK-EXTRA 29-30 / 2017 ARVOTTU 31.7.

TJK-EXTRA 29-30 / 2017 ATC "Polkupyörä" 3/3
Tämä kuvaa sitä mustaa naistenpyörää jolla opettelin ajamaan. Ihan tarkkaan en muista minkä ikäinen olin. Olinko jo aloittanut koulun? Pyörä ei ollut mikään kaunotar ja ehdottomasti liian iso pienelle tytölle. Yletyin polkimille vain vaivoin. Opettelu tapahtui maalaistalon pihapiirin korkeimmassa mäessä.Aittarakennuksen päädystä saunalle. Kortissa kana edustaa kaikkia niitä eläimiä joitten oli syytä karata paikalta.
En myöskään muista oliko paikalla aikuisia. En ihmettele vaikka olisi ollut. Isäni oli opetettu uimaan niin, että hänet heitettiin uimataidottomana altaaseen.Samalla pedagogiikalla siis toimi tämä ajo-opetus.
Pyöräily oli siitä polkimille pinnistelystä huolimatta hienoa ja pyörä taisi olla käytössäni pitkään. Hohtonsa se säilytti siihen asti kun pikkusiskoni sai upouuden nuorisopyörän. Muistaakseni se pyöräoli keltainen väriltään.
Itse olin kateudestA VIHREÄ.

Kortti arvottu kaikkien haasteeseen viikkojen 29 ja 30 aikana osallistuneitten kesken 31.7.
Niin siinä sitten kävi! Mr.R nukkui vielä kun julkaisin haasteviikot 31-32 / 2017 kun hän viimein heräsi kipitin arpanappikupin kanssa hänen perässään ennen kun hän ehti livahtaa veskiin. Unenpöpperössä vieläkin hän työnsi kätensä kuppiin, pyöräytti nappeja kupissa ja nosti NO=4 napin!
Laitoin napin hiirimatolle ja menin keittiöön painamaan kahvinkeittimen starttinappia.Sitten nostin leipätarpeet työpöydälle. Verensokereitakin siinä mittailtiin. Juotiin aamukahvit. Sitten tarkastamaan kenen kohdalla on
numero 4. KOTILAISKA!! Onnittelut!

3 kommenttia:

  1. Ai tää olikin paLKINTOKORTTI, TÄYTYY OSALLISTUU TÄHÄN HAASTEESEEN ETTÄ ON EDES MAHIS SAADA TOI IHANUUS

    VastaaPoista
  2. JEEEE!!!! Sunnuntailapsi onneni ei taaskaan pettänyt, voiko oikeesti olla totta että sain tuon himoitsemani kortin ja vielä arpomalla. Pussaa herra R:ää ja halaa myös ja kiitos myös sinulle se kortti on niin ihana ja olisin kyl ollu tosi surullinen jos en ois sitä voittanu. On se kumma kun joskus rupee jokin kortti niin himottaan et olis melkeen valmis tekemään mitä vaan sen saadakseen. Nyt vaan toivon ettei postijoonas tyri ja istun tai makaan postiluukun vieressä silmä kovana kaikki vapaa aikani odottamassa. Onkohan kesä sekoittanut pään?Vaik ainahan se on ollu sekasin

    VastaaPoista
  3. Juu kyllä ihan arpomalla sen voitit. Mietin silloin kun huomasin mikä hinku sinulla se oli saada, että joku voisi tehdäkin niin, että "arpoisi" sinut voittajaksi. Kun nyt kumminkin haluan rehtiä peliä niin pitihän ne arvonnat pitää. Olin kyllä hämmästynyt ja iloinen kun tässä näin sitten lopulta kävi.

    VastaaPoista