15. tammikuuta 2018

PITSIÄ

Jälleen kerran oli useampiakin ideoita korteiksi/ haasteen aiheeksi, mutta nämä kolme halusivat tulla
mukaan.
Samalla järjestelin ja siivoilin Silpputehdasta. Nyt taas jotenkin nurinkurisesti. Ei suuria näkyviä ja näyttäviä järjestyksenpitoon liittyviä tekoja vaan sellaista pikku nysväämistä. Sekin on välillä tarpeen.
En nyt kuitenkaan järjestä nuppineuloja värittäin neulatyynyyn tai teroita kaikkia n.kolmeasataa puuvärikynää joka sekin saattaisi kaltaiseltani pöljältä onnistua. Nyt tutkin kaikkia pikkuisia lokerolaatikoita ja niitten sisältöjä ja yhdistelen samat jutut yhteen paikkaan ettei ole sekalaisia matskuja samassa ja yhtä lajia monessa paikassa. Nuo saksetkin olivat siihen innoittamassa kun huomasin, että noita erilaisa pikkukoristeita on ympäriinsä ja sitten kun tarvin jotain en löydä.

Nyt siis aiheena PITSIÄ. Ja sitäkin aihetta saa käsitellä ihan vapaasti.
Talvista tammikuuta!

7 kommenttia:

 1. wau miten ihanat kortit ja miten oivaltavasti olet pitsiä käyttänyt. Pitsi on yksi lempimateriaaleistani ainakin vaatteissa, mutta myös kortteilussa. Tähän haasteeseen osallistun enemmän kuin mielelläni. Aivot jo vähän raksuttaa...

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivoja kortteja olet tehnyt! Minä lähden myös mukaan haasteeseen. Viikon 3 pitsini löytyy täältä: https://kixheaven.blogspot.fi/2018/01/atc-cards-series-66-dog-show.html

  VastaaPoista
 3. Molemmat tehty
  https://enkulinkasityot.blogspot.fi/2018/01/pitsia.html

  VastaaPoista
 4. Jei, vielä ehdin viime metreillä mukaan! Minun paja kaipaisi kyllä kipeästi myös järjestelyä... juurikin noi kaikki pikkupitsit ja napit ja nippelit pitäisi järjestellä ja inventaariokaan ei varmaan olisi pahitteeksi. Tuppaa vaan aina mennä askarteluksi mun siivousaikeet :)

  VastaaPoista
 5. Taisin myöhästyä tästä :( Ois ollu "pitsikortteja", kun innostuin.

  VastaaPoista