12. helmikuuta 2018

Ei ole vanhaksi tulemista!!!

Ai miksei? No ennestäänkin hajamielinen hömppä unohtelee eikä enrgia riitä ihan kaikkeen kuten joskus 30v sitten. Tukka harmaantuu harmaantumistaan ja aikoo lähteä päästä! "hovikampaajani" tutki papiljottini, joita en käytä kun lähtiessäni johonkin tärkeään juttuun. Ne olivat ihan vääränlaisiä tämmöiseen hiuslaatuun.
Tarrapapiljotteja joihin hiukset tarraavat ja irtoavat niitten mukana...Tukka on nyt taas stailattu uusiksi ja kehtaan  liikkua ihmisten ilmoilla ilman myssyäkin.

Ai niin uusi haaste! Manumiinan taustoihin on tehty nämä kortit. Niissä pikkuväki on työn touhussa.
Näitä tehdessä mietin mitenkähän nykylapset oppivat kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä? Karkkipäivää odotellessa? Ehkä kaukalon reunalla vaihtopenkillä? Itse olen kiitolline äidilleni joka puoliväkisin pakotti pinoamaan koko talven halot ja perkaamaan saviset kasvimaat. poimimaan puskista viinimarjat ja karviaiset,
istuttamaan perunoita ja vihanneksia ja siivoamaan kotona.
Muistan joskus ajatelleeni, että hänelle ei riitä mikään! Hän oli koulutettu suurtalusemäntä eikä ihan herkästi kiitellyt, sitä suurempaa herkkua oli kuulla hänen sanovan jollekin vieraallemme, että Sisko kun alkaa siivota jotakin niin tulee siistiä! Ja välillä sanoi jonkun homman jälkeen "Teit urosmehiläisen työn!" Terveisiä sinne, missä lienetkin, äiti!

Tehdään nyt sitten kortteja jossa lapset touhuavat jotakin.
Ja kuten usein on mainittu: osallistua voi toki millä muulla aiheella tahansa myös...

Ja YSTÄVÄNPÄIVÄ on ihan justiinsa!
Hyvää Ystävänpäivää Korttikaverit!
P.S: Nyt on uusi, ajantasainen kansikuvakin TJK-haasteblogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti