10. syyskuuta 2018

HAIKEITA JÄÄHYVÄISIÄ IHANALLE KESÄLLE!

"Nalle taivaalla" 1-3

Parvekkeella on nytkin kiva 20 astetta lämmintä. Pelakuut ovat alkaneet taas tehdä vaaleanpunaisia kukkia ja uusia nuppuja on runsaasti. Ne muuttuivat valkoisiksi kun oltiin 12 päivää reissussa. Taisi tulla ikävä meitä. Myös tummanpunaisessa pelargoniassa on uusia nuppuja useita.
Karjalanpaisti muhii uunissa ja pyykinpesukone tekee työtään kylppärissä. Löysin nettikirppikseltä koneen jossa on yli vuosi vielä takuutakin jäljellä. Meillähän kone hajosi jo, oliko heinäkuussa. Onneksi on tuolla pohjakerroksessa hyvin varustettu pesutupa. Tasolieden olin hankkinut käytettynä jo joskus vuosi sitten ja se on odottanut sähkömiestä kellarivarastossa. Nyt vanha hella alkoi tulla tiensä päähän. Mikään ei enää paistunut kunnolla. Nyt sitten saatiin molemmat uusittua yhtä aikaa ja Mr.R:n vanhempi poika on ne rämät luvannut kuljettaa keräyspisteeseen.

8.9. alkava GELLIPRINTTAUS-kurssi (3x5 tuntia.) tulee varmasti näkymään tulevissa korttiaskareissa, mutta nämä kortit vielä tehty ennen sitä.
Ai niin HAASTEEN AIHE: Olisiko se nyt ILMAILU missä vaan muodossa. Pääasia, että ollaan maasta irti.
ATC tai SKOINS kummat vaan käyvät ja muutkin aiheet jos tämä tekee tiukkaa.

Lämmintä, kaunista syksyä!
P.S. Kurssi on alkanut ja uusia korttipohjiakin on jo tehty Silpputehtaalla. A4 kokoisia papereita on jo kymmeniä. Olen iloinen siitä, että huomasin ilmoituksen kurssista. Iloinen siitä, että kurssi pääsi alkamaan kun minimi osallistujamäärä saatiin täyteen. Iloinen siitäkin, että kurssipaikka on tuossa kotikulmilla.4 kommenttia:

  1. Jälleen niin kiva aihe, ja kas kumma kun olin jo tokana tällä kertaa, yleensä vasta vikana :D

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla porukat Craftaamossa kun meitä on vaan kaks osallistujaa tähän haasteeseen :D

    VastaaPoista