10. tammikuuta 2021

TÄMÄ JOUTAA KORTTIIN = TJK / SÄÄNNÖT / TÄYDENNYSTÄ

TJK-SÄÄNNÖT 

 

TJK= Tämä Joutaa Korttiin Koko vuoden  kestävä ATC-korttihaaste.
Tee kortti jostakin korttiin joutavasta.
Jatkamme Hallf Way Storage blogin tapaan kierrätysteemalla. Tämä haaste on nimittäin olemassa siksi, että Tuiren haaste loppui kiireen vuoksi 2014. Ja kaikki käy mikä mahtuu kortiin. Tee korttisi. Julkaise blogissasi ja laitat linkin kyseisen viikon kommentteihin tänne.
Täydennys edelliseen: Haaste tosiaan jatkuu koko vuoden ja uusi haaste julkaistaan aina parillisen viikon alkajaisiksi. Haasteeseen voi osallistua silti koska tahansa kunhan linkittää korttinsa haasteen kommentteihin täällä tai Facebookissa. Jokaisesta kortista yksi arpanappi arvontaan.
ATC, SKINNY ja COINSS käyvät.

TÄMÄ JOUTAA KORTTIIN!
Pöydällä pyörivät silput ja suikaleet, kuvat mainosjulkaisuista tai lehdistä jne. Toisaalta myös kauan päässä pyörineet ideat tai sellaiset materiaalit joita säilyttää jossain laatikon peränurkassa koska ne ovat niin herkullisia ettei niitä raaski mihinkään käyttää. Mennään siis periaattella KAIKKI KÄY! (Eikä tarvita edes hiivaa...)

Melko vapaasti saa siis kortteja haasteeseen toteuttaa.
Voihan olla, että joskus rajataan esim. jokin aihe. (Aika näyttää)

Joka toinen viikko arvotaan extra-kortti kahden edellisen viikon osallistuneiden KORTTIEN kesken, eli jos olet tehnyt molemmat kortit sinulla on kaksi arpanappia.
Kyseessä on siis aina parillinen ja pariton viikko. Ja parillisen viikon alussa on edellisen kahden viikon EXTRA-kortin arvonta. Sen parillisen viikon kortin saa kaikin mokomin julkaista myös vasta parittomalla viikolla. Aika loppuu vasta parittoman viikon päättyessä.(Jotta saataisiin oikein mutkikkaaksi tämä vapaus niin korttinsa voi linkittää myöhemminkin jos myöhästyy. Koska säännöissä sallitaan aiheesta poikkeaminen muutenkin)

Silpputehtaan molemmat kortit ja EXTRA julkaistaan parillisen viikon aluksi.  postaukset ja linkki jomman kumman viikon kohdalle. Voit laittaa myös molemmat kortit yhtäaikaa. ( Monet laittavat sekä parittoman että parillisen viikon kortin yhtä aikaa samaan kommenttiin. Käy se niinkin.)

EXTRAA jokaiselle joka tekee kortteja jälkikäteen. Siis jos haluaa osallistua ihan joka viikko ja kyseisen viikon arvonta on jo ohi on edelleen mahdollista saada Silpputehtaan Extra niilläkin korteilla.
Jokaisesta kortista saa lisäarvan seuraavaan arvontaan.

Vuoden 2014 lopussa arvottiin SUPER EXTRA 10 ahkerimman osallistujan kesken sekä kaikkien haasteeseen vuoden kuluessa osallistuneiden kesken. Jotakin tämän tapaista saatetaan tehdä jatkossakin. Aiankain kaikkiin haasteisiin osallistuneita on vuoden päätteeksi vähän kiitelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti