21. tammikuuta 2020

TJK = TÄMÄ JOUTAA KORTTIIN / SÄÄNNÖT täydennetty 10.1.21

 Haaste on siirtynyt Silpputehtaan laajennusosaan jo 2014. Paljon on ehtinyt tapahtua, mutta pääosin ihan samanlaisena on haaste säilynyt ja edelleen jatkuu.
Jossain vaiheessa aloin julkaista parittoman viikon alussa, haasteen vaihtuessa kuvat korteistani ATC&SKINNY ja muut taiaidekortit ryhmässä Facebookissa. Sinne kuvien alle kommentteihin alkoi ilmestyä tasaiseen tahtiin haasteeseen osallistujia joten sinnekin nyt saa korttiensa kuvat laittaa halutessaan.
Kuitenkin vain julkaisemieni kuvien alla olevat kuvat otetaan huomioon arvonnassa.

HUOM! Nyt 2021 haaste alkaa aina PARILLISEN VIIKON ALUSSA. Syy on ihan kalenterissa.

TJK= Tämä Joutaa Korttiin Koko vuoden  kestävä ATC-korttihaaste.
Tämä ei suinkaan tarkoita, että mukana pitäisi olla koko vuoden.
(Suuri ilo on tietty kun joku on! 2020 ainakin kaksi ihanaa osallistujaa oli!)
Tee kortti jostakin korttiin joutavasta.
Jatkamme Hallf Way Storage blogin tapaan kierrätysteemalla. Tämä haaste on nimittäin olemassa siksi, että Tuiren haaste loppui kiireen vuoksi 2014. Ja kaikki käy mikä mahtuu kortiin. Tee korttisi. Julkaise blogissasi ja laitat linkin kyseisen viikon kommentteihin tänne. Tai sitten Facebook ryhmään ATC&SKINNY & muut taidekortitTJK-haasteen ALBUMIIN.
Haaste tosiaan jatkuu koko vuoden ja uusi haaste julkaistaan aina parittoman viikon alkajaisiksi. Haasteeseen voi osallistua silti koska tahansa kunhan linkittää korttinsa haasteen kommentteihin täällä tai Facebookissa. Jokaisesta kortista yksi arpanappi arvontaan.
ATC, SKINNY ja COINSS käyvät.

TÄMÄ JOUTAA KORTTIIN!
Pöydällä pyörivät silput ja suikaleet, kuvat mainosjulkaisuista tai lehdistä jne. Toisaalta myös kauan päässä pyörineet ideat tai sellaiset materiaalit joita säilyttää jossain laatikon peränurkassa koska ne ovat niin herkullisia ettei niitä raaski mihinkään käyttää. Mennään siis periaattella KAIKKI KÄY! (Eikä tarvita edes hiivaa...)

Melko vapaasti saa kortteja haasteeseen toteuttaa.
Eikä tarvitse tehdä kortteja edes annetusta aiheesta, vapaus kun on valttia Silpputehtaalla.


Joka toinen viikko arvotaan extra-kortti kahden edellisen viikon osallistuneiden KORTTIEN kesken, eli jos olet tehnyt molemmat kortit sinulla on kaksi arpanappia.
Kyseessä on siis aina parillinen ja pariton viikko. Ja parillisen viikon alussa on edellisen kahden viikon EXTRA-kortin arvonta. Sen parillisen viikon kortin saa kaikin mokomin julkaista myös vasta parittomalla viikolla. Aika loppuu vasta parittoman viikon päättyessä.(Jotta saataisiin oikein mutkikkaaksi tämä vapaus niin korttinsa voi linkittää myöhemminkin jos myöhästyy. Koska säännöissä sallitaan aiheesta poikkeaminen muutenkin) Voittaja saa TJK-EXTRA kortin ja jotain pientä mukana. Voittaja julkaistaan vain ja ainoastaan Silpputehtaanlaajennusosassa kyseisen koertin arvontapäivänä.

Silpputehtaan molemmat kortit ja EXTRA julkaistaan parillisen viikon aluksi.  postaukset ja linkki jomman kumman viikon kohdalle. Voit laittaa myös molemmat kortit yhtäaikaa. ( Monet laittavat sekä parittoman että parillisen viikon kortin yhtä aikaa samaan kommenttiin. Käy se niinkin.)

EXTRAA jokaiselle joka tekee kortteja jälkikäteen. Siis jos haluaa osallistua ihan joka viikko ja kyseisen viikon arvonta on jo ohi on edelleen mahdollista saada Silpputehtaan Extra niilläkin korteilla.
Jokaisesta kortista saa lisäarpanapin seuraavaan arvontaan.


Toivottavasti tästä löytyy vastauksia kysymyksiin. Ja kysykää lisää. Vastaan mielelläni!
Hyvää inspistäyteistä, idearikasta korttivuotta 2021!

What do you want to do ?
New mail

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti