28. joulukuuta 2020

VUOSI VAIHTUU!

 


Niin tässä sitten kävi, että nämä haasteviikot ovat yhtä aikaa päättyvän vuoden viimeiset ja alkavan vuoden ensimmäiset.

Joulu alkaa olla ohi kaiken touhuamisen puolesta. Kalenterit avattu ja lahjapaketit. Ihania kortteja ihailtu ja hillitysti maisteltu joulukarkkeja. Yks hammas kun sopivasti vihoittelee just joulunaikaan. Diabeetikon ei muutenkaan missään olosuhteissa pitäisi liioitella karkkien kanssa. Mr.R oli illalla mitannut korkeita lukemia syötyään Belgialaista alkuperää olevia suklaaherkkuja halujaan hillitsemättä.

Tulevaa joulua ajatellen lahjojen ostelun voisi aloittaa vaikka heti, samoin pakkaamisen, korttien valmistamisen jne.vaikka miten muka olin ajoissa oli loppusuoralla todella tekemistä. Enkä mitään runsaita lahjamääriä edes pakkaillut. Ja onhan se myönnettävä, että vanha väsyy kun on tuota haastetta nyt muutenkin. Sen verran isoja muutoksia nyt on elossamme, että hyvä kun kyydissä pysyy.

 Olen luvannut osallistujille ja itselleni jatkaa tätä haasteblogia myös 2021. Täytynee uusia tuo otsikkokuvakin ennen seuraavaa haastetta.

Oikein hyvää loppuvuotta ja uutta vuotta kaikillle Silpputehtaalta! <3


6 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta ja niin tietenkin tätä loppuvuotta.Kaikkea hyvää teille sinne "naapuri kaupunkiin."

  VastaaPoista
 2. Tein kaksi korttia.Kiitos,Sisko,että jatkat tätä haastetta.On aina niin kiva odottaa että mitähän on taas keksitty...Hyvää loppuvuotta ja tulevaa ensi vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos 💖
  Oikein hyvää Uutta Vuotta myös sinulle 💖🥰

  VastaaPoista
 4. http://enkulinkasityot.blogspot.com/2021/01/skinny-korttien-askartelua.html minun kumpikin kortti

  VastaaPoista
 5. Mukavaa vuoden jatkoa sinulle ja kiva kun jatkat haasteita ! ♥
  Blogissani on kaksi korttia haasteeseen :)
  http://anemonentekeleet.blogspot.com/2021/01/tjk-20211.html

  VastaaPoista
 6. Kiitos viime vuodesta ja hyvää loppuvuotta!
  Tässä pari korttia.

  VastaaPoista