13. joulukuuta 2021

TJK-EXTRA 50-51 / 2021 Arvottu 27.12.

 

TJK-EXTRA 50-51/2021 ATC "Joulu ajatuksissani" 3/3

Paperikansiosta paperi kierrätyskorttipohjaan värjätty Promarkerilla vihreämmäksi. Kuusi leikattu Gelliprinttipalasta Pig Shotilla. Pallot geelikynillä.

Kortti arvottu kaikkien korttejaan haasteen kommentteihin tai Facebookin "ATC&SKINNY& muut taidekortit" ryhmän TJK-Albumiin linkittäneiden kesken 27.12.klo. 23:39.

Tänään oli poikkeuksellinen arvontapäivä. Osa Silpputehtaasta on jo uudessa asunnossa. Siellä tehtiin muuttosiivousta. Kolme ihanaa naista auttoivat. Itse sain ottaa hieman löysemmin. Lämmitin piirakoita ja keittelin kahvia lähinnä. Mr.R ei ollut mukana toiminnassa nyt lainkaan. Nukkui kotona koska oli valvonut edellisen yön, Poikamme yhden kaverinsa kanssa kuljetti muuttotavaraa uuteen asuntoon, Hän ei ollut huomannut ihan kaikkein ovelampia kätköjäni. 8 muuttolaatikkoa oli maahan asti ulottuvan liinan kätkemänä olohuoneen pöydän alla. Olohuoneen nurkassa oli verhon peittämä korkea pino jonka päällä oli iso joulukaktus. Sekin jäi huomaamatta. Ja lisää pakataan vielä! Sen verran poikki olin, että menin sänkyyn jo joskus ennen kymmntä Tajusin kyllä, että arvonta on suorittamatta. Ajattelin, että jos herään niin arvotaan sitten. Heräsinkin vielä tämän päivän puolella, mutta Mr.R sai nukkua en raskinnut herättää. Suoritin itse arvonna ja voittaja selvisi.

Arvonnan voittaja on GUNNEL, Onnittelut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti