26. elokuuta 2024

SIENESTÄMÄÄN!


Oon paraskin kehoittamaan ihmisiä sienimetsään! On siis niin kammo hirvikärpäsiin, käärmeisiin, punkkeihin,myyriin  ja kaiken maailman öttiäisiin että metsähaluja ei paljon ole.

Silti, eikä se edes ole vaikeaa, tehdään sienikortteja.
ATC, SKINNY, COINS, jne

On tätä muutakin:
Tällä päivämäärällä 24.8. Ja 40 vuotta sitten minusta tuli ÄITI! Meille syntyi punatukkainen, 55cm pitkä, 4kg poika! ❤
Neljäänkymmeneen vuoteen mahtuu paljon!
Ollaan saatu iloita lahjakkaasta pojasta josta voi olla ylpeä monestakin syystä.

Tässäkuva vielä keskeneräisestä kortista
Tein raitaisenrusetin koska auto on "RAITANEN"


 Tässä yksi esimerkki kustomelämäntavasta. Tyttöystävälle rakenneltu auto, vielä keskenetäisenä jo valtakunnallisessa näyttelyssä.

TJK 35/24 Aloituspäivä 26.8. Päättyy 8.9.Klo 24:00


 TJK 35/24 ATC "Mushroom" 1/3

Korttien tausta on paperilehtiöstä. Sen väriä on muutettu hiertämällä pintaan mustaa leimasinväriä. Mustalla huopakynällä on viimeistelty korttien reunat.                               Sienet on leikattu kaverilta saadun vanhan kirjan sivulta. Henkilöt ja eläimet ovat valmiita melko napakoita leikekuvia. (Tim Holz)

TJK 36/24 Aloituspäivä 26.8 Päättyy 8.9. Klo 24:00


 TJK 36/24 ATC: "Mushroom" 2/3

TJK-EXTRA 35-36/24 Arvottu 9.9.


 TJK-EXTRA 35-36/2024                                          ATC: "Mushruums" 

Kortti arvottu 9.9. kaikkien tässä blogissa kommenttikenttään korttejaan lisänneiden kesken. Kortteja voi lisätä myös Facebookryhmässä ATC&SKINNY&muut taidekortit haasteen omaan albumiin.                  Arvonnan voittaja saa postissa TJK-EXTRA kortin ja jotain pientä askarteluun.

Mr.R on pitkään toiminut onnettarena. Laitoin arvontakippoon tarvittavan määrän numeroituja nappeja ja herätin nojatuoliinsa nukahtaneen onnettaren. Napissa No=20! ❤

Arvonnan voittaja on Hanna Bore'n. Onnittrlumme!

12. elokuuta 2024

KAHVITELLAAN!



 

Tälläkertaa on aiheena KAHVI. Aihe on mielestäni kiva vaikka kahvinjuontia olen reippaasti vähentänyt. Korttejakin syntyi useita ja oli työ jo valita mitkä laitan haasteeseen.         Muutenkin on Silpputehdas ollut ahkerana koska LIVE lähestyy enkä tällä kertaa sinne vanhojen korttien kanssa mene.Ehkä ymmärrystä muilla riittäisikin. Ainakin heillä jotka tietävät tilanteeni. Alzheimer etenee ja olen omaishoitaja. Olen nyt tehnyt kortteja muutamassa viikossa enemmän kuin koko alkuvuonna. 

Niin tehdäänpä siis kortteja aiheesta KAHVI.

Iloa, ideoita, inspiksiä!

Lisään pari kolme korttia vielä innoittajiksi. No ne nyt menivät tuohon ylös enkä siirtääkkään osaa. Olkoot siellä. Kolmen sarja nimellä: "Pilkullinen kahvikannu. Ja näitä erilaisia kahviaiheisia on vielä lisääkin.🙈


TJK 33/24 Aloituspäivä 12. 8. Päättyy 25.8. Klo 24:00


 TJK 33/24 ATC

Herttainen vanha pari on osittain leikattu irti taustastaan ja kiinnitetty "kahvin sottaamaan paperiin" no oikeasti ihan painettua kuviopaperia tuo on.Teksti löytyi taas siitä vanhasta lähes ilmaisesta kirppiskirjasta josta ei näytä juttu loppuvan vaikka kirjaparka on ihan silppuna jo.

TJK 34/24 Aloituspäivä 12.8 päättyy 25.8. Klo 24:00


 TJK 34/24 ATC

Kaverilta saatu kiva kahvikuva johon löytyi hyvät tekstit ja kahvipapuja. Lamppuijin ja kahviin on laitettu Tacky Glue pinta. Sydän on myös lisäys jälkikäteen.

TJK-EXTRA 33-34/2024 ARVOTTU 26.8.


 TJK-EXTRA 33-34/24                                              ATC: "Calm and happy"                                         Kortin tekemiseen innoitti kaunis kuppi. Taustaksi löytyi kuppiin hyvinn sopiva kuviopaperi. Kahvista nousee leimasinvärillä tehtyä kultahöyryä. Kultaa on myös reippaasti kortin reunoissa. Kullalla on lisäksi muunnettu tekstin pohjaväri.

Kortti arvottu 26.8. kaikkien korttejaan haasteen kommentteihin linkittäneiden kesken. Myös korttinsa Facebook ryhmässä ATC&SKINNY& muut taidekortit haasteen albumiin lisänneet ovat mukana arvonnassa.

ATC , SKINNY , COINS jne.

Arvonnan voittaja on Erja Väisänen. Onnittelemme!