13. tammikuuta 2014

TJK 4 (2014)

Silpputehtaan oma kortti on ATC "Yesterday"
Vähän ehkä steampunkhenkinen kortti vaikka ei mitään lisähärpäkkeitä tässä olekkaan. Taustana pala paperista jonka sain kaverilta, miehen kuva on tulostettu joskus kortteja varten ja nyt se löysi paikkansa.
Mukaan haasteeseen! Ei tarvi olla steampunkia, mutta saa olla toki. Ihan kiinnostava aihepiiri on sekin.
VIIKON NELJÄ KORTIT, linkitys tämän postauksen kommentteihin.

16 kommenttia:

 1. Täällä minun korttini kaksin kappalein. Eka kertaa mukana.

  VastaaPoista
 2. Neljäs TJK haastekorttikin on valmis.

  VastaaPoista
 3. Heippa taas, kuule voisitko laittaa näkyviin blogiteksteihin päivämäärät, tulevat näkyviin blogiteksin otsikon yläpuolelle. Olisi helpompi seurata mikä ja koska haaste ilmestyy, minä kun en varmaan ihan joka haasteeseen kerkiä osallistuun:) kaunis kiitos jo etukäteen:)

  VastaaPoista
 4. Meinasi unohtua laittaa nelos kortin linkki.
  Täältä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://vanhaaviritellen.blogspot.fi/2014/01/tjk-20144.html

   Poista
 5. Silkku! "Silpputehdas valittaa havaittua puutetta, viasta tehdään ilmoitus ATK vastaavalle joka perehtyy asiaan ensitilassa." mun pitää eka kumminkin piipahtaa asioilla...toisaalta kun se on aina just se viikko tossa otsikossa...Mutta kyllä mä varmaankin sen päivityksen sinne jotenkin saan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos, niin tosiaan näkeehän sen siitä mikä viikko kyseessä, olen kait vain tottunut siihen päivämäärä jutskaan;) voin tässä heti kertoo mistä löytyy kyseinen juttu: asetukset/kieli ja muotoilu/päivämäärän ylätunniste, jos auttoi yhtään.

   Poista
 6. Taistellaan meren herruudesta, blogissani ainakin.

  VastaaPoista
 7. Olen yhäkin kesäisissä tunnelmissa TJK kortillani. Kiitos haasteesta.

  VastaaPoista
 8. No just... Jostain ihmeen syystä ajatukseni katkesivat ja olin jo ensi viikossa! siispä tein TJK-5 kortin jo nyt ja julkaisin sen... Eihän sitä ole vielä edes olemassa! :D :D Eli siis askel taaksepäin ja "huvikseni tein toisenkin kortin tjk-4 haasteeseen, ja sen löydät tästä linkistä" ;)

  VastaaPoista