29. kesäkuuta 2020

KESÄHÄÄT

Kesä on jo pitkällä, mutta on sitä vielä jäljelläkin.
Oli noita hääkuvia varastossa Silpputehtaalla niin tehdäänpä nyt sitten hääkortteja.
Ja kaikki taas käy kuten tapana on. Siis vaikka hiiren häät.
"Kaksi hiirtäkin harmainta etsii omaa armainta. Miksei siis ihmistä kaksi tuntisi toistaan rakkaimmaksi?"
ATC, SKINNY, COINSS....

Silpputehtaalla on viimeaikoina järjestelty paikkoja paljon!

 Kuten näette, löysin lattiankin. Mr. R. tästä ilahtuneena käveli ihan tuonne ikkunaseinälle asti ja kurkisti ulos. Aikaisemmin on pysähtynyt kynnykselle.
Tilaa tein saadakseni kirppikseltä ostamani Ikean keittiökärryn mahtumaan tuonne Gelliprinttauspöydän seuraan. Nyt olisi tarkoitus tuo taso pitää tyhjänä että siihen saisi levitellä printit kuivumaan. Siinä voisi myös kuvata kortteja jaaperileikkurilla olen jo leikannut korttipohjiakin siinä. 
Nukketaloleikit odottavat edelleen. Kaikkea pientä kivaa olisi niiiiin paljon sinne.
Halusin tuonne tason päähän tuon naulakon. Kolo johon sen suunnittelin oli 30cm ja naulakko oli 32cm. Sentti siis liikaa molemmissa päissä. Voi! Voi! Mr.R sanoi, että ei ole mitään millä sen saa siististi. Rälläkkä repii ja iso konesaha on niin iso jne... Mr.R lähti kauppaan. Otin renginkaapin sisäpuolelta ovesta rautasahanterän ja aloin tarkan mittailun jälkeen sahata sisukkaasti kohtalaisen kovaa puuta poikki. Ajattelin että kyllähän ne vangitkin vaikka millä viilanpätkällä katkovat kalterinsa. Onnistuin! Hioin sahatut reunat isolla kynsiviilalla kun en muistanut mihin laitoin hiekkapaerit.Sitten kastelin kapean siveltimen acrylväriin koska tuohon ruuvinreikään ei kynä mahdu. Merkkeihin vasaroin naulalla pienet alkureijät ja sitten olikin helppo ruuvata ruuvit paikalleen.
Taso on 100cm x 43cm koska tuo vaunu on 4cm korkeammalla kuin ikkunalauta laitoin tason päälle 54cm x 114cm levyn ettei jää sitä neljän sentin pudotusta ikkunan puolelle. Toimii.


Aurinkoisia kesäpäiviä! Ideoita ja Inspiksiä! 

2 kommenttia: